1. TF familiedag flyer deffile (Groot)

Familiedag Timotheos

Op D.V. zaterdag 30 maart 2024 organiseert stichting Timotheos een speciale familiedag waar iedereen met het hele gezin van harte welkom is. Stichting Timotheos werkt in Malawi om kansarme kinderen en -jongeren op weg te helpen naar vaste grond onder de voeten door te werken aan zorg, evangelisatie en onderwijs.  

Het thema voor deze dag is “lezen”. Voor de kinderen in Malawi is een vertaalproject gestart om de Kijk en Luisterboekjes van Laura Zwoferink in het Chichewa te vertalen zodat ouders/verzorgers en de kinderen in Malawi deze boekjes in hun eigen taal kunnen lezen.  

Doel van dit project is om lezen te stimuleren, want zelfs eenvoudige boekjes kan de Heere gebruiken tot bekering. Deze boekjes worden in de bibliotheken gelegd zodat de klassen gezamenlijk de boekjes kunnen lezen. Daarnaast worden ze ook o.a. gebruikt bij de vrouwencursussen “Bijbels Opvoeden”. 

Deze dag zal gehouden worden bij De Duikenburg in Echteld.

Kinderen
Kom jij ook naar de familiedag? Download het knutselwerkje, kleur het mooi in, vouw er een doosje van en neem het mee. Bij de informatiestand mag je hem vullen met iets lekkers!

Niet naar de familiedag maar wel het project steunen?
Mocht u niet in de gelegenheid zijn de familiedag te bezoeken maar wilt u wel het project steunen dan kunt u een gift over maken via onderstaande knop.

Overzicht standhouders

Bij de familiedag kunt u een heel divers aanbod aan standhouders verwachten. Hieronder vind u alle standhouders die al hebben aangegeven mee te willen doen aan de familiedag.
 

TIMOTHEOS LOGO


IBAN: NL57 RABO 0161 4855 02 t.n.v. St. Timotheos
BIC: RABONL2U
RSIN/ANBI: 850882990
KvK: 53445392

Stichting Timotheos
t.a.v. mw. J.G. Bos-Klaassen
Galileïlaan 23D
6716 BP Ede
Email: secretariaat@timotheos.nl

Magazine
Vacatures
Contact