Kies een project waaraan u een bijdrage wilt leveren

Hieronder ziet u de verschillende actuele projecten die u kunt steunen met uw gift. Kies een project dat u persoonlijk aanspreekt en doneer eenvoudig het gewenste bedrag. Elke euro is waardevol voor ons werk in Malawi en kan letterlijk levens redden. 

Scholieren
adoptie-
programma

Kinderzorg-
centra

Kleuter-
scholen
 

Volwassenen-
projecten

Scholieren adoptieprogramma

Geef één of meer Malawische kinderen zicht op een zelfstandig bestaan, hoop op een goede toekomst. Uw steun kan het leven van een kind veranderen. Van noodgedwongen schoolafhaker tot een goed onderwezen potentiële arbeidskracht. Een kind kan nog zo’n goede basisschoolleerling zijn geweest, als het onderwijs daarna ophoudt door gebrek aan financiele middelen, ziet de toekomst er alsnog somber uit. Hoe kunt u het verschil maken? Door bij te dragen in de onvermijdelijke kosten van voortgezet- en vervolgonderwijs. Bekijk een van de projecten en/of adopteer meteen.

Projecten scholieren adoptieprogramma

Kinderzorgcentra 

Waar moet je beginnen als je straatarme kinderen wilt helpen? Met eten, medicijnen, onderwijs en kleding? Bij de kinderzorgcentra van Timotheos. Steun een van deze projecten en u helpt ons om de kinderen, met schrijnende armoede, te voorzien in de basisbehoeften. Op de kinderzorgcentra komt alles samen: van eten tot onderwijs en van zondagsschool tot muskietennet. Het kinderzorgcentrum is een effectieve en levensreddende manier van helpen, waaraan een bijna niet te verzadigen behoefte is. Daarom kunt u samen met Timotheos letterlijk levens veranderen. Bekijk de projecten hieronder en ontdek meteen hoe u kunt steunen.

Projecten kinderzorgcentra

Kleuterscholen 

Het is aangrijpend en onvoorstelbaar zelfs. Naar de kleuterschool gaan in Malawi, kan het verschil maken tussen leven en dood. Op de kleuterscholen leggen we de basis voor het onderwijs. Zonder die voorbereiding haken veel leerlingen af, omdat de kwaliteit van de overheidsscholen te wensen overlaat. Onze eerste zorg is het verlagen van de kindersterfte. We helpen kwetsbare kinderen te overleven, terwijl het thuis - als ze al een thuis hebben - aan alles ontbreekt. Als u onze projecten hierna bekijkt, begrijpt u waarom we uw hulp dringend nodig hebben.

Projecten kleuterscholen

Volwassenen

Malawische weeskinderen zijn aangewezen op familieleden. Maar, wat als hun verzorgers geen werk hebben of zelfs niet kunnen lezen en schrijven? Wat als er geen inkomsten zijn en er thuis niets te eten valt? Help ons de thuissituatie van Malawische (wees)kinderen structureel te verbeteren. Hoe? Met uw gift kunnen wij de volwassenen, van wie zij zo afhankelijk zijn, helpen een zelfstandig bestaan op te bouwen.

Projecten volwassenen


IBAN: NL57 RABO 0161 4855 02 
t.n.v. Stichting Timotheos 
BIC: RABONL2U
RSIN/ANBI: 850882990
KvK: 53445392

Stichting Timotheos
t.a.v. dhr. C. Bosch
p/a Ubbeschoterweg 8d
3927 CJ Renswoude
Email: secretaris@timotheos.nl

Magazine
Vacatures
Contact

Bestuur Stichting Timotheos
t.a.v. dhr. N. Verdouw (secretaris)
p/a Achterwillenseweg 98a
2805 KB Gouda

Email: secretaris@timotheos.nl
Telefoon: 0182-516754

Aanmelden voor nieuwsbrief

Contact voorlichting

Marijke de Wit - Bakker (voorlichter)
Email: mdewitbakker@timotheos.nl
Telefoon: 06-12363723

Gerda van Arnhem-Gerritsen (voorlichter)
Email: gvanarnhem@timotheos.nl
Telefoon: 06-19318847

Bart Lodder (voorlichter/fondsenwerver)
Email: bartlodder@timotheos.nl
Telefoon: 06-34912817

Aanmelden
Contact

Help mee!

Rekeningnummer NL57 RABO 0161 4855 02
t.n.v. Stichting Timotheos

Specifieke Doeleinden:
- Word donateur vanaf € 5 per jaar
- Help mee d.m.v. maandelijkse adoptie
- Steun een specifiek project

© Copyright Timotheos              webdesign Novente.nl              Privacyverklaring