TIMOTHEOS LOGO
Foto bij 2   H

Alblasserdam

In december 2015 is door tien jongeren in Alblasserdam een werkgroep voor de stichting Timotheos opgericht. De Alblasserdamse werkgroep wil het werk van de stichting Timotheos en de veldwerkers in Malawi steunen en houdt daarom jaarlijkse enkele acties om geld in te zamelen.

De groep jongeren richtten deze werkgroep op nadat in hun kerkelijke gemeente door een van de veldwerkers een presentatie werd gegeven over het leven van (wees)kinderen in Malawi. Een van de jongeren vertelt: “Tijdens de presentatie van veldwerkster Bep Klok kregen we een inkijkje in het werk dat Timotheos doet in Malawi. Hulp verlenen en onderwijs geven aan veelal weeskinderen die -als ze al worden opgevangen- vaak moeten werken en geen mogelijkheid krijgen om onderwijs te volgen. De vaak schrijnende situaties zorgen ervoor dat hulp, onderwijs en soms opvang voor veel kinderen hard nodig is. Bij het zien van deze trieste omstandigheden waarin de mensen in Malawi leven en het mooie werk dat de Timotheos Foundation mag doen, hebben we besloten om een werkgroep te starten om het werk in Malawi te steunen.”

Nieuwsberichten

Oliebollenactie

D.V. Zaterdag 30 december 2023

Werkgroep Alblasserdam verkoopt weer een heerlijke oliebollen en appelbeignets! De oliebollen worden net als vorig jaar geleverd door bakkerij Voordijk uit Ridderkerk.

De oliebollen kosten €1,10 per stuk en een zak met 10 oliebollen voor €10. Daarnaast verkopen we ook appelbeignets, deze kosten €1,75 per stuk, 5 voor €8,50. U kunt bij de bezorging van uw bestelling het bedrag contant betalen. Ook is het mogelijk te betalen via een Tikkie, laat daarvoor uw mobiel nummer achter in onderstaand contactformulier. U ontvangt dan via WhatsApp of sms een link naar het betaalverzoek.

Op zaterdag 30 december worden de bestelde oliebollen tussen 09.30 uur en 12.00 uur thuisbezorgd. Uw bestelling wordt thuis afgeleverd in Alblasserdam, Kinderdijk, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas of Streefkerk. Ook is het mogelijk uw bestelling af te halen tussen 10.00 uur en 11.30 uur op de Joannes Beukelmanschool (locatie Weversstraat) aan de Weversstraat 2 in Alblasserdam. 

Vragen over uw bestelling? Contact opnemen kan per mail: info@timotheosalblasserdam.nl.

Bestellen kan via het bestelformulier op https://timotheosalblasserdam.nl/2023/12/09/oliebollen/

 

Psalmzangavond Ridderkerk kopie 2

11 maart 2023

Op zaterdagavond 11 maart 2023 wordt in de Bethelkerk in Ridderkerk een psalmzangavond met bovenstem gehouden. Organist Pieter Heykoop zal deze avond de psalmen begeleiden, met als thema ‘psalmen rondom biddag’. Veldwerker Bep Klok hoopt te vertellen over haar werk in het Afrikaanse land Malawi.

Medewerking aan de zangavond wordt verleend door de Bovenstemgroep Hardinxveld-Giessendam e.o. De avond staat onder leiding van dominee R.J. Oomen. De psalmzangavond in de Bethelkerk van de Gereformeerde Gemeente (Anjerstraat 2 te Ridderkerk) begint om 19.30 uur, de toegang is vrij.

De Alblasserdamse werkgroep voor de stichting Timotheos organiseert de zangavond. De opbrengst van een collectie die gehouden wordt is bestemd voor de hulp in Malawi, waar Timotheos actief is.

TIMOTHEOS LOGO


IBAN: NL57 RABO 0161 4855 02 t.n.v. St. Timotheos
BIC: RABONL2U
RSIN/ANBI: 850882990
KvK: 53445392

Stichting Timotheos
t.a.v. mw. J.G. Bos-Klaassen
Galileïlaan 23D
6716 BP Ede
Email: secretariaat@timotheos.nl

Magazine
Vacatures
Contact

© Copyright Timotheos              webdesign Treffend en Co              Privacyverklaring