Barneveld

Werkgroep Barneveld is ontstaan vanuit een aantal enthousiaste personen. Zij hebben het echte werk in Malawi van dichtbij meegemaakt en wilden in Nederland hierin graag iets gaan betekenen. Eind 2016 was de werkgroep een feit. In januari 2019 is onze werkgroep uitgebreid met een gedeelte van TFC Thera en werd het een gemengde groep met familieleden en vrienden van Thera erbij. In 2023 is de structuur van werkgroepen en TFC’s bij Timotheos aangepast en heten we weer werkgroep Barneveld. We genieten ervan om met elkaar bezig te zijn voor het werk in Malawi en tijdens onze activiteiten mensen te ontmoeten. Het enthousiasme om ons heen en het grote doel waar we dit alles voor doen maakt ons blij!

Contactgegevens:
Cor Verdouw (voorzitter)werkgroepbarneveld@timotheos.nl 

Nieuwsberichten

Fietspuzzeltocht met lentemarkt

Op D.V. zaterdag 18 mei organiseert werkgroep Barneveld de jaarlijkse fietspuzzeltocht. Er is ook een lentemarkt bij het start- en eindpunt Hop Metaalconservering, Harselaarseweg 108 in Barneveld.

Steunt u Stichting Timotheos ook met uw komst? Van harte welkom!

Terugblik winterwandeling

Werkgroep Barneveld van Stichting Timotheos heeft jl. vrijdag 29 december voor de 4e keer een winterwandeling georganiseerd. Deze keer konden wandelaars genieten van een mooie wandelroute in de omgeving van Loofles Kootwijk en het Kootwijkerzand.

Wandelaars konden kiezen uit een route van 4, 6 of 12 km. Bij het start- en eind punt was een kleine markt waar diverse etenswaren en cadeauartikelen werden verkocht. Ook was hier een speel- en knutselhoekje voor kinderen en kon er een broodje worst, erwtensoep en drinken met wat lekkers genuttigd worden.

Tijdens het wandelen van de 4 en 6 km route kon er een fotopuzzel gemaakt worden. Ook kon er bij het startpunt een kleurplaat en woordzoeker worden ingeleverd. De winnaar van de fotopuzzel was Annelin Plantinga uit de Klomp. Jonathan de Koning uit Kootwijkerbroek won een prijs met het inleveren van de woordzoeker. En Arjan van de Bosch uit Barneveld kreeg een prijs voor het inleveren van de kleurplaat en woordzoeker.

Werkgroep Barneveld kijkt terug op een mooie en gezellige dag die door ruim 700 mensen werd bezocht. Deze dag bracht een prachtig bedrag op van € 13.000,- wat ingezet mag worden voor het werk wat Stichting Timotheos in Malawi mag doen. We willen alle sponsors, vrijwilligers en wandelaars bedanken voor hun betrokkenheid deze dag.

Presentatie veldwerker Bart Lodder te Barneveld

Op D.V. vrijdagavond 22 september vertellen programma manager Bart Lodder en vrijwilliger vakantie Bijbelweek Corien Voogd over hun ervaringen in Malawi. Stichting Timotheos mag daar een middel zijn om de uitzichtloze armoede van Malawiërs te doorbreken. Stapje voor stapje, ofwel ‘Pangono Pangono’ zoals ze dat in Malawi zeggen.

Iedereen van harte welkom!

Inloop vanaf 19.00 uur, start om 19.30 uur

Locatie: Van Lodenstein College, Lunterseweg 94 te Barneveld

Verkooptafels aanwezig en er zal ook een collecte gehouden worden voor stichting Timotheos.

Afbeelding van WhatsApp op 2023 08 29 om 21.46.55

TIMOTHEOS LOGO


IBAN: NL57 RABO 0161 4855 02 t.n.v. St. Timotheos
BIC: RABONL2U
RSIN/ANBI: 850882990
KvK: 53445392

Stichting Timotheos
t.a.v. mw. J.G. Bos-Klaassen
Galileïlaan 23D
6716 BP Ede
Email: secretariaat@timotheos.nl

Magazine
Vacatures
Contact

© Copyright Timotheos              webdesign Treffend en Co              Privacyverklaring