Namitambo 50

Werkgroep Bommelerwaard

De ‘Hémertse’ Gertjan Oomen zorgt voor een nauwe verbinding tussen de Bommelerwaard en het verre Malawi. Men kon niet achterblijven: een nieuwe werkgroep is gestart!

In november waren Gertjan en Gretchen even in Nederland. Ze vonden tijd om in Nederhemert meer te vertellen over hun werk voor Timotheos. Voor deze ontmoeting werden spontaan diverse acties op touw gezet, om hun werk financieel te steunen. De nauwe relatie tussen de Bommelerwaard en Malawi kreeg door de activiteiten een nieuw impuls. Na die avond kwamen één voor één de aanmeldingen binnen voor een werkgroep. Begin 2023 zijn we gestart met hoofden vol ideeën, concrete stappen en een warm hart voor de weeskinderen in Malawi. We bidden voor Gods zegen over al het werk: van het organiseren van activiteiten tot het onderwijs in Malawi, voor alle weeskinderen, veldwerkers en de donateurs. We kijken ernaar uit om voor onze naasten ver weg, met onze naasten dichtbij geld te verzamelen!

Met vriendelijke groet,
Jantiene, Arianne, Annet, Wilma, Gerjolein en Carola

Contactgegevens

werkgroepbommelerwaard@timotheos.nl

Nieuwsberichten

Psalmzangavond met bovenstem

Op D.V. zaterdag 13 januari 2024 organiseren wij een psalmzangavond met bovenstem in Nederhemert-noord waarvan de opbrengst is bestemd voor Stichting Timotheos. 

Onze veldwerkster Gerrit (Gertjan) Oomen is met verlof in Nederland en zal op deze avond zijn ervaringen met ons delen. De meditatie wordt verzorgd door ds. R.J. Oomen.

Hartelijk welkom in het kerkgebouw van HHG Nederhemert-noord. Parkeren op het parkeerterrein Kapelstraat 3, Nederhemert.

De avond begint om 19.00 uur en we hopen zo rond 20:15 uur af te sluiten, zodat ook gezinnen met kleine kinderen kunnen komen.  De toegang is gratis (collecte is bestemd voor Stichting Timotheos). Na het zingen welkom in Rehoboth voor een kop koffie/thee/fris. Ook is er een verkooptafel.

Steunt u ons ook? Kom dan naar onze psalmzangavond en neem gerust andere belangstellenden mee. Allen van harte welkom! 

Luister mee!

Programma van deze avond

Deze avond ondersteunen met een gift kan via onderstaande QR-code of op bankrekeningnummer: NL69RABO0339087242 t.n.v. stichting Timotheos.

QR

Winterfair Markplas (Instagram bericht)

Winterfair de Markplas

Een gezellige wintermarkt voor het hele gezin op De Markplas in Opheusden.

D.V. 8 december 2023 14 - 21 uur

D.V. 9 december 2023 10 - 17 uur

Markstraat 1 - Opheusden - Gratis toegang

TIMOTHEOS LOGO


IBAN: NL57 RABO 0161 4855 02 t.n.v. St. Timotheos
BIC: RABONL2U
RSIN/ANBI: 850882990
KvK: 53445392

Stichting Timotheos
t.a.v. mw. J.G. Bos-Klaassen
Galileïlaan 23D
6716 BP Ede
Email: secretariaat@timotheos.nl

Magazine
Vacatures
Contact

© Copyright Timotheos              webdesign Treffend en Co              Privacyverklaring