Werkgroep Ouddorp

Wij zijn Jeanet Floresteijn en Wilma Tanis. Jeanet is getrouwd en moeder van vier kinderen. Wilma is getrouwd en moeder van vijf kinderen. We wonen allebei in het prachtige Ouddorp aan Zee.

Door een enthousiaste actie van Kees (de man van Wilma en broer van Jeanet) zijn we betrokken geraakt bij Timotheos. Kees had het plan om met zijn personeel een kleuterschool en een waterpomp te laten maken in Malawi. Hij wilde daar geld voor inzamelen en zelfs helpen met de bouw! Dat was voor ons aanleiding om contact op te nemen met Timotheos en te informeren naar de mogelijkheden.

Mogelijkheden zijn er zeker en we zijn hard aan de slag gegaan om geld in te zamelen voor de bouw van een kleuterschool met keuken en een waterpomp voor een dorpje in Malawi. We hebben een appeltaartjesactie en winter-BBQ georganiseerd. Wat was dat mooi om te doen!

Kees is samen met zijn vader en Joriam en Geurt (twee vrienden) naar Malawi geweest om te helpen met de bouw van de kleuterschool Kankhomba. Wat hebben zij mooie en indrukwekkende ervaringen opgedaan. Wij werden daardoor nog meer enthousiast en blijven acties organiseren om het werk in Malawi mogelijk te maken.

 Inmiddels hebben we een werkgroep gestart om voor de achterban professioneel en vertrouwelijk over te komen. Naast de werkgroepleden zijn er genoeg enthousiaste mensen en familieleden die ons helpen met de acties.

Contactgegevens:

werkgroepouddorp@timotheos.nl

Nieuwsberichten

Verse oliebollen en erwtensoep in Ouddorp

Heerlijke erwtensoep en verse oliebollen in Ouddorp. Kom je ook?

Locatie: Hazersweg 56, Ouddorp.
Tijd: van 9.30 tot 14.00 uur. 

TIMOTHEOS LOGO


IBAN: NL57 RABO 0161 4855 02 t.n.v. St. Timotheos
BIC: RABONL2U
RSIN/ANBI: 850882990
KvK: 53445392

Stichting Timotheos
t.a.v. mw. J.G. Bos-Klaassen
Galileïlaan 23D
6716 BP Ede
Email: secretariaat@timotheos.nl

Magazine
Vacatures
Contact

© Copyright Timotheos              webdesign Treffend en Co              Privacyverklaring