Terugblik viswedstrijd

Zaterdag 30 september 2023 jl. organiseerde werkgroep Timotheos Staphorst een viswedstrijd voor de jeugd. Langs de waterkant werd er door 48 vissers gestreden voor de eerste plaats.

De winnaars Jurjen de Weerd (1e prijs), Niklas Tuin (2e prijs) en Nathan Huls (3e prijs) gingen met een mooie beker naar huis. Diegene met het meeste sponsorgeld maakte ook kans op een mooie prijs. Deze prijs is gewonnen door Florian Kin. Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

Na afloop van de viswedstrijd was er een mooie verloting waardoor niet iedereen met lege handen naar huis ging. Dankzij het sponsorgeld wat de kinderen hebben opgehaald en de vrijgevigheid van de sponsoren kon er een mooi bedrag overgemaakt worden ten bate van het werk in Malawi. Iedereen heel hartelijk bedankt die hieraan een bijdrage heeft geleverd.

Werkgroep Staphorst: ‘In het bijzonder willen wij alle vrijwilligers, hengelaarsvereniging Staphorst en alle sponsoren bedanken voor het mede mogelijk maken van deze viswedstrijd. Ook een compliment aan de Gemeente Staphorst en het Waterschap voor het maaien van de berm en het Rienkskanaal!’.

Mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

TIMOTHEOS LOGO


IBAN: NL57 RABO 0161 4855 02 t.n.v. St. Timotheos
BIC: RABONL2U
RSIN/ANBI: 850882990
KvK: 53445392

Stichting Timotheos
t.a.v. mw. J.G. Bos-Klaassen
Galileïlaan 23D
6716 BP Ede
Email: secretariaat@timotheos.nl

Magazine
Vacatures
Contact

© Copyright Timotheos              webdesign Treffend en Co              Privacyverklaring