Werkgroep Ede/Wekerom

In 2014 werd Bep Klok benoemd als veldwerkster voor Stichting Timotheos in Malawi. Op dat moment was ze werkzaam in het speciaal basisonderwijs in Ede.

Ze zocht mensen die haar financieel wilden steunen door activiteiten te organiseren. En die vond ze, in haar familie, haar kerkelijke gemeente en op haar werk. In het najaar van 2014 ontstond 'Werkgroep Ede', een enthousiaste werkgroep met relatief jonge leden. De betrokkenheid, de inzet maar ook de gezelligheid binnen de werkgroep is groot te noemen. 

Jaarlijks wordt er veel georganiseerd om geld op te halen. Dit zijn de meest kenmerkende acties van onze werkgroep: een Psalmzangavond met bovenstem in de Oude Kerk in Lunteren; een Zomermarkt op de eerste zaterdag van juli. Deze Zomermarkt combineren wij altijd met een fietstocht. Ieder jaar weer wordt er een unieke fietsroute uitgezet met 'rustpunten' waar vaak honderden mensen aan deelnemen. In het najaar houden we onze 'Kipactie'. We verkopen kipfilet, kipdijfilet en kiprollades. 

Ook ondersteunen we Bep Klok als ze met verlof is, door mee te gaan tijdens de presentaties die ze geeft. We houden haar website bij en gaan D.V. ook nieuwsbrieven versturen voor een ieder die graag meer wil weten over haar werk.

Wilt u meer weten over onze werkgroep of de acties? Meer weten over de nood in Malawi, het werk van Stichting Timotheos en/of Bep Klok? Of wilt u óók de nieuwsbrief ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Contactgegevens:

Hein Geurtsen (voorzitter)

Tel. 06-16491440

werkgroepede@timotheos.nl

Nieuwsberichten

Zomermarkt & Fietstocht

24 augustus 2024

Op D.V. zaterdag 24 augustus 2024 organiseren we onze jaarlijkse zomermarkt en fietstocht. De opbrengst is voor het werk van Stichting Timotheos en Bep Klok onder weeskinderen in Malawi. 

Psalmzangavond Lunteren

17 maart 2023

Veldwerkster Bep Klok vertelde over het werk wat ze doet in Malawi. Naast de noodhulp is er bovenal gebed nodig. Ds. A. Verschuure verzorgde de opening, meditatie en sluiting. 

TIMOTHEOS LOGO


IBAN: NL57 RABO 0161 4855 02 t.n.v. St. Timotheos
BIC: RABONL2U
RSIN/ANBI: 850882990
KvK: 53445392

Stichting Timotheos
t.a.v. mw. J.G. Bos-Klaassen
Galileïlaan 23D
6716 BP Ede
Email: secretariaat@timotheos.nl

Magazine
Vacatures
Contact

© Copyright Timotheos              webdesign Treffend en Co              Privacyverklaring