Namitambo 50

Werken en op vakantie in Malawi

Vind je het leuk om een andere cultuur te ontdekken én wil je je inzetten voor kinderen die het veel minder hebben dan jij? Ga dan mee op reis naar Malawi. Je organiseert VakantieBijbelWeken voor kinderen met een kansarme achtergrond, bezoekt de projecten van Timotheos én maakt kennis met de cultuur.

Ga mee! D.V. 8 augustus t/m 30 augustus 2024 

Op dit moment zit de groep vol.
Wil je op de reservelijst geplaatst worden, stuur dan een e-mail naar gvanarnhem@timotheos.nl.
  

Wil je Malawi écht beleven... ga op werkvakantie!

Tijdens een werkvakantie in Malawi sta je midden tussen de lokale mensen en draai je mee in hun dagprogramma. Je bezoekt de kinderzorgcentra, kleuterscholen en basisscholen van Timotheos. Hier krijgen kinderen dag- en nachtopvang, voeding en (Bijbel)onderwijs. Je maakt kennis met het werk van de veldwerkers, de lokale weeshuismoeders en - niet te vergeten - de leiding en organisatie van Timotheos op de compound.

Aan de slag in Malawi
Samen met je reisgenoten organiseer je kinderbijbelweken en spelletjesmiddagen voor de kinderen. Tijdens deze weken horen kinderen soms voor het eerst uit de Bijbel vertellen. Wist je dat de kinderen prachtig kunnen zingen? Uit volle borst zingen ze mee. 

Beleef het zelf
We kunnen er nog véél meer over vertellen. Maar het mooiste is om het zelf te beleven. Je ervaart het enthousiasme van de kinderen als ‘die witte mensen’ hun een fantastische week bezorgen! Wanneer je na afloop de blije gezichten ziet, zul je pas zeggen: ‘nu snap ik wat je bedoelt!’.

Eropuit in de natuur
Denk je dat je teveel moet werken in je vakantie? Je krijgt er dubbele energie voor terug! En er zijn volop mogelijkheden om je werkvakantie te combineren met een rondreis door Malawi. De natuur is er prachtig! Je kunt op safari, wilde dieren van dichtbij zien, bergen beklimmen, theeplantages bezoeken of gewoon heerlijk relaxen aan Lake Malawi.

Voorwaarden
- Je bent minimaal 18 jaar op moment van vertrek
- Je gezondheid is stabiel
- Je beheerst de Engelse taal
- Je bent (doop)lid van één van de reformatorische kerken uit onze achterban
- Je bent bereid om sponsorgeld in te zamelen

Geïnteresseerd geworden? Neem gerust vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier. 

TIMOTHEOS LOGO


IBAN: NL57 RABO 0161 4855 02 t.n.v. St. Timotheos
BIC: RABONL2U
RSIN/ANBI: 850882990
KvK: 53445392

Stichting Timotheos
t.a.v. mw. J.G. Bos-Klaassen
Galileïlaan 23D
6716 BP Ede
Email: secretariaat@timotheos.nl

Magazine
Vacatures
Contact

© Copyright Timotheos              webdesign Treffend en Co              Privacyverklaring