TIMOTHEOS LOGO

Onze veldwerkers

Samen met tientallen Malawiërs zetten onze veldwerkers zich dagelijks in voor noodlijdende kinderen en jongeren. Werk van onschatbare waarde. Graag stellen onze veldwerkers zich aan u voor. 

Gerrit Oomen

Veldwerker - General manager

In januari 2020 ben ik samen met mijn vrouw Gretchen en onze kinderen naar Malawi vertrokken. Als algemeen directeur ben ik hoofdverantwoordelijk voor realisatie van de doelstellingen van de stichting.

Bart   portret

Bart Lodder

Veldwerker - Project manager

Sinds april 2021 woon en werk ik als veldwerker in Malawi. De jaren daarvoor was ik al vanuit Nederland werkzaam voor Timotheos. Nu in Malawi ben ik verantwoordelijk voor de projecten die Timotheos uitvoert. 

Janneke   portret

Janneke Duerink

Veldwerker - Management consultant

Na jarenlange betrokkenheid bij Timotheos vanuit Nederland, hoop ik in januari 2024 samen met mijn man Florus naar Malawi te gaan voor een periode van 1,5 jaar. Ik mag het team in Malawi gaan helpen op organisatorisch gebied.  

Bep   portret

Bep Klok

Veldwerker - Consultant evangelisatie

Op 26 november 2014 ben ik vertrokken naar Malawi om daar aan de slag te gaan als veldwerker. In 2012 ging ik voor het eerst naar Malawi om vrijwilligerswerk te doen voor Timotheos. Ik heb toen heel duidelijk gevoeld dat daar mijn hart lag. 

Thera Verdouw

Thera Verdouw

Veldwerker - Consultant zorg en onderwijs

Sinds 22 januari 2019 mag ik wonen en werken in het prachtige land Malawi. Ik ben voor Timotheos werkzaam als veldwerker. Ik ben verantwoordelijk voor de kinderzorgcentra in Mbulumbuzi en Mulinga.

Florus

Florus Duerink

Veldwerker - Coördinator onderhoud en wagenpark

Het moment van vertrek naar Malawi komt nu snel dichterbij. Ik hoop bij Timotheos aan de slag te gaan met de coördinatie van het onderhoud van gebouwen en terreinen op onze zeven locaties en het wagenparkbeheer.    

Ook een bijdrage leveren aan het belangrijke werk in Malawi?
Kijk eens naar de vacatures van ons team in Nederland.

TIMOTHEOS LOGO


IBAN: NL57 RABO 0161 4855 02 t.n.v. St. Timotheos
BIC: RABONL2U
RSIN/ANBI: 850882990
KvK: 53445392

Stichting Timotheos
t.a.v. mw. J.G. Bos-Klaassen
Galileïlaan 23D
6716 BP Ede
Email: secretariaat@timotheos.nl

Magazine
Vacatures
Contact

© Copyright Timotheos              webdesign Treffend en Co              Privacyverklaring