Lees hier de nieuwsberichten over de laatste ontwikkelingen in Malawi en Nederland.

Cycloon Ana treft Zuid-Malawi

25 januari 2022

Gister en vandaag raasde cycloon Ana over het zuiden van Malawi. Enkele gebieden zijn zwaar getroffen, in andere gebieden lijkt de schade mee te vallen. We mogen dankbaar zijn dat op dit moment de regen grotendeels is gestopt. Bidt u met ons mee voor de mensen in Malawi?

Terugblik: Drive-thru

3 januari 2022

De drive-thru in Lunteren heeft ruim €3500,- opgebracht voor het werk van Stichting Timotheos in Malawi. Op 29 december was er een winterwandeling georganiseerd, dit kon i.v.m. de maatregelen niet doorgaan. Veel kinderen hebben de kleurplaat bij de flyer heel netjes ingekleurd en ingeleverd.

Oliebollen

27 december 2021

Net als andere jaren verkopen wij oliebollen en appelbeignets. Deze worden gratis thuisbezorgd in Alblasserdam, Kinderdijk, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas en Streefkerk. De oliebollen zijn verkrijgbaar voor € 0,90 per stuk of 10 stuks voor € 8,50. De appelbeignets kosten € 1,90 per stuk.

Kerstgroet uit Malawi

23 december 2021

Stichting Timotheos Malawi wil graag hun achterban in Nederland, Canada en Amerika een kerstgroet meegeven. 

Blog Thera: Welzijn

18 november 2021

De vorige keer schreef ik onder andere over de veranderingen binnen Timotheos. Inmiddels zijn we drie maanden verder en is er in de nieuwe setting veel werk verricht.
Met elkaar werken we aan hetzelfde doel, namelijk het welzijn van onze (wees)kinderen in tijdelijk én eeuwig opzicht.

Winterwandeling

2 november 2021

D.V. 29 december kan er weer gewandeld worden. Er is keuze uit twee afstanden: 6 en 11 kilometer. De start en het eindpunt zijn aan de Lage Veldweg 6 in Lunteren. Hier zijn verschillende verkooptafels en is er ook catering. De kinderen kunnen zich vermaken op het kinderplein. We hopen dat u/jij er ook bent de 29e!

Terugblik emmeractie

28 oktober 2021

Spontane acties kunnen veel opleveren! Dat bleek opnieuw bij de onlangs gehouden emmeractie. Omdat de Familiedagen in Gorinchem niet door gingen, maar wel alles al geregeld was voor de inmiddels traditionele emmeractie, besloot men de emmers via de website te verkopen

Terugblik viswedstrijd

16 september 2021

Zaterdag 11 september jl. organiseerde werkgroep Timotheos Staphorst een viswedstrijd voor de jeugd. Langs de waterkant werd er door 112 vissers gestreden voor de eerste plaats. Werkgroep Staphorst kijkt terug op een mooie middag met een opkomst boven verwachting!

Blog Thera: Dankbaar

14 september 2021

Er is veel reden tot dankbaarheid. Wij zijn gespaard en Timotheos maakt een nieuwe start. Het kon zo anders en wij verdienen ook zo anders. De Heere is goed, Zijn trouw is groot. Dat blijkt in alles! En juist daarom is Hij het zo waard om door ons allemaal gediend te worden met heel ons hart en heel ons leven. 

Terugblik psalmzangavond met André Nieuwkoop

19 augustus 2021

26 juni jl. organiseerden twee vrijwilligers een benefietconcert voor het onderwijsproject van Timotheos in Namitambo. Ruim 300 bezoekers mochten in de Goudse Sint-Jan aanwezig zijn, online werd het concert duizenden keren bekeken.  

Zomermarkt & fietstocht

26 juli 2021

Op D.V. zaterdag 28 augustus 2021 organiseren we onze jaarlijkse zomermarkt en fietstocht. Vanwege corona is deze vorig jaar niet doorgegaan, maar we hopen het dit jaar wel kan plaatsvinden. De opbrengst is voor het werk van Stichting Timotheos en Bep Klok onder weeskinderen in Malawi. Komt u ook? Van harte welkom met het hele gezin!

Terugblik fietstocht

14 juli 2021

Op 6 juli hield werkgroep Barneveld/TFC Thera een fietspuzzeltocht in de omgeving van Kootwijkerbroek en Stroe. Zo’n 375 fietsers namen deel aan de tocht van 25 of 40 kilometer. We kijken terug op een fijne en geslaagde dag. Het was mooi fietsweer en deelnemers waren enthousiast. Onderweg kon bij één van de tussenstops even uitgerust en wat gegeten worden.

Speurneuzen gezocht

9 juli 2021

Op zoek naar een leuke activiteit om deze zomer op een zaterdag met kinderen te doen? Een echte natuurliefhebber heeft een uitdagende speurtocht (ong. 1 ½ uur) gemaakt die door een deel van het 'Goudse Hout' in Gouda gaat. De opdrachten zijn heel afwisselend en vragen vooral om goede ogen en wat sportiviteit!

Blog Thera: Veel gebeurd

5 juli 2021

Er is veel gebeurd in de tijd die achter ons ligt. We zijn druk geweest met intakes. Dat is altijd een hele klus!
We hebben weer veel kinderen in ons programma kunnen opnemen en in veel dorpen is Gods Woord weer gezaaid.

Wilt u met ons meebidden om Zijn zegen? 

Resultaat webshopactie

16 juni 2021

Zoals u wellicht vernomen hebt, kunnen we terugkijken op een succesvolle landelijke webshopactie voor Timotheos.

Als werkgroepen/TFC hebben we onze krachten gebundeld en met veel enthousiasme een digitale verkoopactie georganiseerd. 

Benefietconcert met André Nieuwkoop

5 juni 2021

Twee vrijwilligers van Timotheos, Mathilde en Leneke, organiseren op D.V. zaterdag 26 juni een benefietconcert met André Nieuwkoop in de Goudse Sint Jan. Een offline concert, wie heeft er niet naar uitgezien?

Vanwege de coronamaatregelen is er wel een maximum aantal plekken, dus op = op. Reserveer nu uw ticket! 

Van harte welkom!

Fietspuzzeltocht & kleurwedstrijd

3 juni 2021

Stichting Timotheos organiseert op D.V. 10 juli 2021 een mooie fietspuzzeltocht in de omgeving van Kootwijkerbroek en Stroe. Afstand 25 of 40 kilometer. Fietst u mee voor het goede doel?

Onderweg is er van alles te zien en kunnen de puzzelvragen worden ingevuld. Kinderen kunnen meedoen aan een kleurwedstrijd en een originele fotobingo. De volledige opbrengst van deze dag is bestemd voor het werk onder de weeskinderen in Malawi. Van harte welkom!

Blog Thera: Stralende ogen

7 mei 2021

Na een periode van rust en een voorspoedige reis ben ik begin maart weer aangekomen in Malawi. Al is mijn energie nog niet wat het zijn moet en moeten wonden helen, toch ben ik blij dat ik mijn werk weer kan doen. Het was even schakelen, maar inmiddels heb ik mijn draai weer gevonden en geniet ik van mijn werk. De collega's zijn ook blij dat ik er weer ben. Er is veel werk en het is fijn om er samen de schouders onder te zetten. Dat kan ik niet in eigen kracht, maar gelukkig krijg ik nog steeds 'dagelijks manna'. Elke dag precies genoeg!

Inzamelingsactie oud ijzer Staphorst

4 mei 2021

D.V. zaterdag 29 mei 2021 zal er een inzamelingsactie gehouden worden van oud ijzer/ koper/ zink/ RVS en aluminium. Fietsbanden, rubber, tuinstoelen etc. kunnen NIET ingeleverd worden.

U kunt het inleveren van 8:00 tot 13:00 uur bij Troost Houtbewerking, Industrieweg 25 te Staphorst. Opbrengst is bestemd voor Stichting Timotheos.

Lessen over Malawi

4 mei 2021

De kinderen van groep 5 van Eben-Haëzerschool in Capelle aan den IJssel werkten aan een prachtig project op school, Malawi! Het allerleukste was de afsluiting van het project: “Les op de grond en eten met onze handen”. Met elkaar hebben ze het mooie bedrag van 130 euro opgehaald!IBAN: NL57 RABO 0161 4855 02 
t.n.v. Stichting Timotheos 
BIC: RABONL2U
RSIN/ANBI: 850882990
KvK: 53445392

Stichting Timotheos
t.a.v. dhr. C. Bosch
p/a Ubbeschoterweg 8d
3927 CJ Renswoude
Email: secretaris@timotheos.nl

Magazine
Vacatures
Contact

Bestuur Stichting Timotheos
t.a.v. dhr. N. Verdouw (secretaris)
p/a Achterwillenseweg 98a
2805 KB Gouda

Email: secretaris@timotheos.nl
Telefoon: 0182-516754

Aanmelden voor nieuwsbrief

Contact voorlichting

Marijke de Wit - Bakker (voorlichter)
Email: mdewitbakker@timotheos.nl
Telefoon: 06-12363723

Gerda van Arnhem-Gerritsen (voorlichter)
Email: gvanarnhem@timotheos.nl
Telefoon: 06-19318847

Bart Lodder (voorlichter/fondsenwerver)
Email: bartlodder@timotheos.nl
Telefoon: 06-34912817

Aanmelden
Contact

Help mee!

Rekeningnummer NL57 RABO 0161 4855 02
t.n.v. Stichting Timotheos

Specifieke Doeleinden:
- Word donateur vanaf € 5 per jaar
- Help mee d.m.v. maandelijkse adoptie
- Steun een specifiek project

© Copyright Timotheos              webdesign Novente.nl              Privacyverklaring