Lees hier de nieuwsberichten over de laatste ontwikkelingen in Malawi en Nederland.

Blog Thera: Terug van verlof

4 juni 2022

Wat moet je schrijven als je net terug bent van verlof?
Voor mijn gevoel heb ik niet veel te vertellen. Toch wil ik u graag schrijven, al is het alleen maar om u te laten weten dat ik uw betrokkenheid en meeleven waardeer.

Blog Bep: Kukolola Kochepa

28 mei 2022

De oogst is op de meeste plekken van het land gehaald. De maisstengels staan nog op het land. Soms worden ze van het land gehaald en als brandstof gebruikt. We merken dat de criminaliteit toeneemt. In alles is het Zijn bewarende Hand en die hebben we elk ogenblik nodig  

Blog Bep: Terug in Malawi

28 april 2022

Het was fijn om weer verwelkomd te worden op Mapanga door Nederlanders en Malawiërs. Ze hebben een prachtig bloemstukje voor me gemaakt en op de poort en mijn deur een A4 tje geplakt met een hartelijk welkom. Dat doet goed, nadat je in Nederland weer heel veel lieve mensen moest achterlaten!

Psalmzangavond Gouda

19 april 2022

Op D.V. vrijdagavond 6 mei organiseert de  thuisfrontcommissie van Thera een psalmzangavond met bovenstem in Gouda. Ds. J.A. Weststrate verzorgt de meditatie. Aanvang 19:30 uur, Stationsplein 17 in Gouda. Allen van harte welkom! 

Presentatieavond Thera Verdouw: 'Regenrijk'

16 april 2022

Thera Verdouw, veldwerkster voor de stichting Timotheos in Malawi, komt met verlof naar Nederland. Wilt u haar verhaal horen? Kom dan D.V. dinsdag 3 mei naar de presentatieavond in Barneveld.

Inzamelingsactie oud-ijzer Staphorst

6 april 2022

D.V. zaterdag 23 april 2022 inzamelingsactie van oud ijzer/ koper/ zink/ RVS en aluminium. U kunt het inleveren van 8:00 tot 13:00 uur bij Troost Houtbewerking, Industrieweg 25 (op parkeerterrein aan Albert Huismanstraat) in Staphorst.

Landelijke webshopactie van start!

1 april 2022

Opnieuw organiseren wij een landelijke webshopactie. Met uw bestelling steunt u het werk onder weeskinderen in Malawi. Ga naar onze webshop en bekijk de diverse pakketten die u kunt bestellen. Plaatst u ook een bestelling? 

Blog Thera: Regenrijk

24 maart 2022

Het duurde lang voordat de regen kwam. Zó lang dat de president het land opriep om te vasten en te bidden om regen. En de regen kwam! We waren blij en verwonderd en hadden weer hoop op een goede oogst. Maar het liep anders..

Blog Bep: Welvaart/ overstromingen

19 maart 2022

We hoopten zo dat er dit jaar een goede oogst zou zijn, maar het loopt anders. Wat blijkt het dan weer dat Gods gedachten hoger zijn dan onze gedachten en dat de Heere anders rekent dan wij rekenen. Bid u mee om Gods onmisbare zegen?

Terugblik winterwandeling

14 maart 2022

De winterwandeling van Timotheos in Lunteren van zaterdag 26 februari heeft het prachtige bedrag van € 10.696,- opgebracht. De tompoucen- en grillworsten actie van dezelfde dag, leverde het mooie resultaat op van € 6.230,64. Graag willen we alle wandelaars, sponsors en klanten hartelijk bedanken!

Autowasdag & kleine verkoping in Staphorst

D.V. 12 maart 2022

Kom D.V. zaterdag 12 zaterdag  maart 2022 uw auto wassen. Terwijl u de verkoop bezoekt wordt uw auto gewassen.

Locatie:
Klein Units - Weth. Buitenhuisstraat 12 - 7951 SM Staphorst

Psalmen zingen in de Bovenkerk te Kampen!

D.V. 5 maart 2022

Aanvang 19:30 uur
Thema: 't Gedruis der waat'ren

Gratis toegang. Collecte volledig bestemd voor noodhulp Malawi.

Noodhulpactie update: Verwondering

7 februari 2022

Een groot aantal getroffen gezinnen is voorzien van voedsel. De komende maand wordt er gekeken of er nog wat gezaaid kan worden zodat gezinnen dit seizoen toch kunnen oogsten. Mogen we blijven rekenen op uw bijdrage en gebed?

Noodhulpactie Malawi - helpt u mee?

28 januari 2022

Samen met Stichting Stéphanos biedt Timotheos steun aan de getroffen Malawiërs in deze nood. Vanuit Nederland starten de stichtingen een gezamenlijke fondswervingsactie. Uw gebed en financiële hulp zijn hard nodig.

Winterwandeling

27 januari 2022

D.V. zaterdag 26 februari 2022 kan er weer gewandeld worden. Er is keuze uit twee afstanden: 6 en 11 kilometer. De start en het eindpunt zijn aan de Lage Veldweg 6 in Lunteren. Hier zijn verschillende verkooptafels en is er ook catering. We hopen dat u/ jij er ook bent de 26e!

Cycloon Ana treft Zuid-Malawi

25 januari 2022

Gister en vandaag raasde cycloon Ana over het zuiden van Malawi. Enkele gebieden zijn zwaar getroffen, in andere gebieden lijkt de schade mee te vallen. We mogen dankbaar zijn dat op dit moment de regen grotendeels is gestopt. Bidt u met ons mee voor de mensen in Malawi?

Blog Thera: Start van 2022

24 januari 2022

Graag wil ik u aan het begin van het nieuwe jaar bedanken voor uw meeleven in het afgelopen jaar. Het blijft bijzonder om te merken dat er zoveel mensen betrokken zijn en blijven. Weet dat uw meeleven en betrokkenheid (op welke manier dan ook) mij erg tot steun zijn.

Blog Bep: Onverdiende genade

14 januari 2022

De Kerstdagen en Nieuwjaar liggen weer achter ons. Vanuit Malawi wil ik graag iedereen bedanken voor de Kerst- en Nieuwjaarswensen die ik heb ontvangen. Het doet me echt goed. Ook wens ik iedereen een gezegend 2022 toe. 


Terugblik: Drive-thru

3 januari 2022

De drive-thru in Lunteren heeft ruim €3500,- opgebracht voor het werk van Stichting Timotheos in Malawi. Op 29 december was er een winterwandeling georganiseerd, dit kon i.v.m. de maatregelen niet doorgaan. Veel kinderen hebben de kleurplaat bij de flyer heel netjes ingekleurd en ingeleverd.

Oliebollen

27 december 2021

Net als andere jaren verkopen wij oliebollen en appelbeignets. Deze worden gratis thuisbezorgd in Alblasserdam, Kinderdijk, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas en Streefkerk. De oliebollen zijn verkrijgbaar voor € 0,90 per stuk of 10 stuks voor € 8,50. De appelbeignets kosten € 1,90 per stuk.

Kerstgroet uit Malawi

23 december 2021

Stichting Timotheos Malawi wil graag hun achterban in Nederland, Canada en Amerika een kerstgroet meegeven. 

Blog Thera: Welzijn

18 november 2021

De vorige keer schreef ik onder andere over de veranderingen binnen Timotheos. Inmiddels zijn we drie maanden verder en is er in de nieuwe setting veel werk verricht.
Met elkaar werken we aan hetzelfde doel, namelijk het welzijn van onze (wees)kinderen in tijdelijk én eeuwig opzicht.

Winterwandeling

2 november 2021

D.V. 29 december kan er weer gewandeld worden. Er is keuze uit twee afstanden: 6 en 11 kilometer. De start en het eindpunt zijn aan de Lage Veldweg 6 in Lunteren. Hier zijn verschillende verkooptafels en is er ook catering. De kinderen kunnen zich vermaken op het kinderplein. We hopen dat u/jij er ook bent de 29e!

Terugblik emmeractie

28 oktober 2021

Spontane acties kunnen veel opleveren! Dat bleek opnieuw bij de onlangs gehouden emmeractie. Omdat de Familiedagen in Gorinchem niet door gingen, maar wel alles al geregeld was voor de inmiddels traditionele emmeractie, besloot men de emmers via de website te verkopen

Terugblik viswedstrijd

16 september 2021

Zaterdag 11 september jl. organiseerde werkgroep Timotheos Staphorst een viswedstrijd voor de jeugd. Langs de waterkant werd er door 112 vissers gestreden voor de eerste plaats. Werkgroep Staphorst kijkt terug op een mooie middag met een opkomst boven verwachting!

Blog Thera: Dankbaar

14 september 2021

Er is veel reden tot dankbaarheid. Wij zijn gespaard en Timotheos maakt een nieuwe start. Het kon zo anders en wij verdienen ook zo anders. De Heere is goed, Zijn trouw is groot. Dat blijkt in alles! En juist daarom is Hij het zo waard om door ons allemaal gediend te worden met heel ons hart en heel ons leven. 

Terugblik psalmzangavond met André Nieuwkoop

19 augustus 2021

26 juni jl. organiseerden twee vrijwilligers een benefietconcert voor het onderwijsproject van Timotheos in Namitambo. Ruim 300 bezoekers mochten in de Goudse Sint-Jan aanwezig zijn, online werd het concert duizenden keren bekeken.  

Zomermarkt & fietstocht

26 juli 2021

Op D.V. zaterdag 28 augustus 2021 organiseren we onze jaarlijkse zomermarkt en fietstocht. Vanwege corona is deze vorig jaar niet doorgegaan, maar we hopen het dit jaar wel kan plaatsvinden. De opbrengst is voor het werk van Stichting Timotheos en Bep Klok onder weeskinderen in Malawi. Komt u ook? Van harte welkom met het hele gezin!


IBAN: NL57 RABO 0161 4855 02 
t.n.v. Stichting Timotheos 
BIC: RABONL2U
RSIN/ANBI: 850882990
KvK: 53445392

Stichting Timotheos
t.a.v. dhr. C. Bosch
p/a Ubbeschoterweg 8d
3927 CJ Renswoude
Email: secretaris@timotheos.nl

Magazine
Vacatures
Contact

Bestuur Stichting Timotheos
t.a.v. dhr. N. Verdouw (secretaris)
p/a Achterwillenseweg 98a
2805 KB Gouda

Email: secretaris@timotheos.nl
Telefoon: 0182-516754

Aanmelden voor nieuwsbrief

Contact voorlichting

Marijke de Wit - Bakker (voorlichter)
Email: mdewitbakker@timotheos.nl
Telefoon: 06-12363723

Gerda van Arnhem-Gerritsen (voorlichter)
Email: gvanarnhem@timotheos.nl
Telefoon: 06-19318847

Bart Lodder (voorlichter/fondsenwerver)
Email: bartlodder@timotheos.nl
Telefoon: 06-34912817

Aanmelden
Contact

Help mee!

Rekeningnummer NL57 RABO 0161 4855 02
t.n.v. Stichting Timotheos

Specifieke Doeleinden:
- Word donateur vanaf € 5 per jaar
- Help mee d.m.v. maandelijkse adoptie
- Steun een specifiek project

© Copyright Timotheos              webdesign Treffend en Co              Privacyverklaring