Onze veldwerkers

Samen met ruim 200 Malawiërs zetten onze veldwerkers zich dagelijks in voor noodlijdende kinderen. Werk van onschatbare waarde. Graag stellen onze veldwerkers zich aan u voor. 

Florus Duerink

Veldwerker - Coördinator onderhoud en wagenpark

Samen met met mijn vrouw Janneke ben ik de afgelopen jaren diverse keren naar Malawi geweest. In juli/augustus voor allerlei klussen, maar ook regelmatig in december om daar te helpen met de organisatie rondom de kerstgiften. Ik geniet van het praktisch bezig zijn, maar vooral van het contact met de mensen in Malawi.

Ik kom uit het buitengebied van Zaamslag, een dorp in het mooie Zeeuws-Vlaanderen. Na de MTS Werktuigbouwkunde, heb ik de HTS met specialisatie onderhoud gevolgd in Vlissingen. Voor mijn stage kwam ik in Brabant terecht en in verband daarmee verhuisde ik naar Nederhemert en later naar Sprang-Capelle. In die tijd leerde ik Janneke kennen. Met ons huwelijk zijn we verhuisd naar Stroe, op de Veluwe. Daar hebben we 14 jaar gewoond en vandaaruit vertrokken we naar Malawi.  

Mijn werkervaring richt zich vooral op het organiseren van technisch onderhoud bij productiebedrijven, waarvan de laatste 13 jaar bij de Nestle babypoederfabriek in Nunspeet. Denk aan planning, werkvoorbereiding en magazijncoordinatie- en optimalisatie. In mijn vrije tijd was ik onder andere actief voor de SGP en het kerkelijk vrijwilligerswerk. Daarnaast maakte ik deel uit van het Adullam-comité en de werkgroep Barneveld van de stichting Timotheos voor het organiseren van diverse verkoopactiviteiten.  

Ik hoop dat ik mijn ervaring mag inzetten om wat te kunnen betekenen in Malawi. Ik vind het mooi om de mensen daar een stapje verder te brengen. Ik hoop dat de Heere het werk zou willen zegenen. ‘Zo de HEERE het huis niet bouwt, tevergeefs arbeiden deszelfds bouwlieden daaraan’ (Ps 127:1m).  

Florus

Verjaardag

27 april

Contact

Postadres

Timotheos Foundation Malawi 
T.a.v. Florus Duerink 
P.O. Box 30221, Chichiri, 
Blantyre 3, Malawi 
Central Africa 


Aanmelden persoonlijke nieuwsbrief

Stuur een e-mail naar janneke@timotheos.mw

Meest recente blogs van Florus Duerink

14. 15. portret bij blog   Florus Janneke

Start in Malawi

4 februari 2024

Ja, we zijn al vaak in Malawi geweest. En ja, we keken ernaar uit om nu voor langere tijd te gaan. Maar als je er dan daadwerkelijk bent voor een langere periode, voelt het in het begin toch wat onwennig. 

TIMOTHEOS LOGO


IBAN: NL57 RABO 0161 4855 02 t.n.v. St. Timotheos
BIC: RABONL2U
RSIN/ANBI: 850882990
KvK: 53445392

Stichting Timotheos
t.a.v. mw. J.G. Bos-Klaassen
Galileïlaan 23D
6716 BP Ede
Email: secretariaat@timotheos.nl

Magazine
Vacatures
Contact

© Copyright Timotheos              webdesign Treffend en Co              Privacyverklaring