Onze veldwerkers

Samen met ruim 200 Malawiërs zetten onze veldwerkers zich dagelijks in voor noodlijdende kinderen. Werk van onschatbare waarde. Graag stellen onze veldwerkers zich aan u voor. 

Janneke Duerink

Management consultant

Timotheos in Malawi is de afgelopen jaren hard gegroeid. Er zijn circa 200 medewerkers werkzaam bij de organisatie. Zij werken op onze 6 kinderdagcentra met basisscholen, onze voortgezet onderwijsschool en op het hoofdkantoor in Blantyre. Om alles soepel te laten verlopen, is een professionele aanpak nodig. Ik mag de organisatie hierbij ondersteunen. Denk aan het aanbrengen van structuur, het inrichten van processen en het opstellen van plannen. Ik mag op de achtergrond bezig zijn, om zodoende het échte werk onder de kinderen en jongeren in Malawi mogelijk te maken.

Vanaf 2016 ben ik betrokken bij de Stichting. Na een onvergetelijke werkvakantie, ging ik samen met enkele mede-vrijwilligers in Nederland aan de slag bij de sponsoradministratie en met het opzetten van een werkgroep in Barneveld. De betrokkenheid op het werk is vanaf dat moment gebleven. Bijna jaarlijks bezochten we Malawi om vrijwilligerswerk te doen. In 2022 kreeg ik een plekje in de Nederlandse Raad van Bestuur. Daarmee kwam de breedte van het werk nog meer in beeld. Toen vanuit Malawi gevraagd werd om een consultant management & organisatie voor 1,5 jaar, werd de weg voor ons geopend om de stap naar Malawi te zetten.  

Even iets over mezelf. Ik kom uit Lunteren, ben opgegroeid op een boerderij en in 2009 getrouwd met Florus. Mijn opleiding en werkervaring richten zich met name op HRM/Personeel & Organisatie. Deze kennis en ervaring hoop ik in Malawi te kunnen gebruiken. Daarnaast is vrijwilligerswerk al van jongs af aan onderdeel van mijn leven. Naast het vrijwilligerswerk voor Timotheos heb ik onder andere ervaring opgedaan als coördinator van een kerkelijke vrijwilligersorganisatie en als coach bij vluchtelingenwerk.   

Vanuit onszelf kunnen we niets beginnen, we zijn in alles immers afhankelijk van de Heere. Dat geldt ook voor het werk van Timotheos. Als Hij Zijn Woord en het werk zegent, is er vaste grond onder de voeten. Voor de weeskinderen en jongeren in Malawi. Voor de medewerkers in Malawi. Maar ook in Nederland. En over de gehele wereld.   

Janneke   portret

Verjaardag

25 augustus

Contact

Postadres

Timotheos Foundation Malawi 
T.a.v. Janneke Duerink 
P.O. Box 30221, Chichiri, 
Blantyre 3, Malawi 
Central Africa 


Aanmelden persoonlijke nieuwsbrief

Stuur een e-mail naar janneke@timotheos.mw

Meest recente blogs van Janneke Duerink

14. 15. portret bij blog   Florus Janneke

Start in Malawi

4 februari 2024

Ja, we zijn al vaak in Malawi geweest. En ja, we keken ernaar uit om nu voor langere tijd te gaan. Maar als je er dan daadwerkelijk bent voor een langere periode, voelt het in het begin toch wat onwennig. 

TIMOTHEOS LOGO


IBAN: NL57 RABO 0161 4855 02 t.n.v. St. Timotheos
BIC: RABONL2U
RSIN/ANBI: 850882990
KvK: 53445392

Stichting Timotheos
t.a.v. mw. J.G. Bos-Klaassen
Galileïlaan 23D
6716 BP Ede
Email: secretariaat@timotheos.nl

Magazine
Vacatures
Contact

© Copyright Timotheos              webdesign Treffend en Co              Privacyverklaring